Startside

Torsdag
30 juli
til
02 august
NORDEN I GOETHEANUM
Stævne for (og fra) de nordiske lande
30.juli til 2.august 2015
Det almene antroposofiske selskab.
Læs mere...

8:00
Tirsdag
04 august
til
11 august
LANDSKABSMALERKURSUS I CHARLOTTENLUND
med maler Lasse Legind
Fra naturalisme til den frie udfoldelse af det indre landskab.
Kurset tager udgangspunkt i den nære natur i haven, Charlottenlund Strand eller parken, hvor vi finder et motiv, som vi tager med hjem og forenkler og maler. Herudaf springer der mange forskellige variationer og vi kommer frem til det indre,individuelle landskab i løbet af ugen.
Læs mere...

9-17
Lørdag
05 september
til
06 september
SEKSUALITETENS VÆSEN
Kursus ved heilpraktiker Heidi Hansen
Åndsvidenskabelig belysning af seksualitetens væsen og uvæsen. Betragtning af hvordan det maskuline og det feminine viljesaspekt virker som urkraft i menneskets væsen og virke, og hvordan mand og kvinde er forskellige ud fra en åndsvidenskabelig synsvinkel. Gennemgang af hvordan køn og seksualitet som skaberkraft virker i menneskets forskellige livsaldre som almen impuls. Antroposofisk belysning af hvordan seksuelle overgreb hæmmer et menneskes virke og udvikling, fysisk, sjæleligt og åndeligt.
Læs mere...

10-16
Søndag
13 september
BIODYNAMISK HAVE(MARK)DYRKNING
Demonstrationsdag
Kom og vær med, så du kan se og mærke noget om, at det er let nok at dyrke biodynamisk i praksis.
Lars Mikkelsen vil stå for undervisningen. Det foregår i hans mark 3-4 km fra Skævinge.
Du får nærmere om at finde stedet efter tilmeldingen.
Læs mere...
Tilmelding: lars@t-mikkelsen.dk

11-17
Mandag
14 september
FØLELSESLIV OG HELBRED
forløb ved heilpraktiker Heidi Hansen
Første gang af et forløb over 8 aftener i vinteren 2015/2016 med fokus på, hvordan sande følelser skabes i mennesket gennem planeternes virke ind i organdannelsen. Og hvordan usande følelser opstår, hvordan de kan fremkalde sygdom – og hvordan de usande følelser kan forløses.
Læs mere...

19-21:30
Mandag
21 september
FØLELSESLIV OG HELBRED
forløb ved heilpraktiker Heidi Hansen
Første gang af et forløb over 8 aftener i vinteren 2015/2016 med fokus på hvordan sande følelser skabes i mennesket gennem planeternes virke ind i organdannelsen. Og hvordan usande følelser opstår, hvordan de kan fremkalde sygdom – og hvordan de usande følelser kan forløses.
Læs mere...

19-21:30
Tirsdag
22 september
ANTROPOSOFISK BIOGRAFIARBEJDE
forløb ved Heilpraktiker Heidi Hansen
Første gang af et forløb over 8 aftener i vinteren 2015/2016 med fokus på hvordan man som voksen kan udvikle sig selv ud fra den udviklingsimpuls, som ligger i syvårsperioderne. Kurset omfatter gennemgang af syvårsperioderne fra fødsel til 42 år, hvor problemerne grundlægges i årene fra fødsel til 21 år, og løsningerne findes i at udnytte potentialet i den sjælelige udvikling, som bliver mulig i årene fra 21-42 år og resten af livet. Læs mere...

19-21:30